kozas4urplace τεχνική υποστήριξη - Συμφωνητικό Εγγραφής

Αν και επιχειρούμε να τροποποιούμε ή να αφαιρούμε όλα τα μηνύματα που περιέχουν ανάρμοστο, προσανατολισμένο σεξουαλικά, προσβλητικό, μισητό, συκοφαντικό ή απειλητικό περιεχόμενο που μπορεί να θεωρηθεί ότι εισβάλει στην προσωπική ζωή του ατόμου, ή αλλιώς παραβιάζει οποιονδήποτε νόμο, είναι αδύνατο για εμάς να επιθεωρήσουμε κάθε μήνυμα που δημοσιεύεται σε αυτό το σύστημα συζητήσεων. Για αυτό το λόγο αναγνωρίζετε ότι όλα τα μηνύματα που δημοσιεύονται σε αυτό το σύστημα συζητήσεων εκφράζουν τις αντιλήψεις και γνώμες του αρχικού συντάκτη του μηνύματος και όχι απαραίτητα τις αντιλήψεις των διαχειριστών αυτού του φόρουμ. Συνεπώς δεν λαμβάνουμε ουδεμία ευθύνη και δεν μπορούμε να θεωρηθούμε υπεύθυνοι για οποιοδήποτε μήνυμα δημοσιευθεί. Δεν εγγυόμαστε για την ακρίβεια και την αρτιότητα όλων των μηνυμάτων.

Με την εγγραφή σας σε αυτό το σύστημα συζητήσεων συμφωνείτε ότι δεν θα δημοσιεύσετε οποιοδήποτε υλικό που είναι εν γνώση σας λανθασμένο, ανακριβές, προσβλητικό, μισητό, παρενοχλητικό, προσανατολισμένο σεξουαλικά, απειλητικό, που εισβάλει στην προσωπική ζωή του ατόμου, ή οποιοδήποτε άλλο υλικό που μπορεί να παραβιάζει οποιουσδήποτε ισχύων νόμους.

Η αποτυχία συμμόρφωσης με τους κανόνες αυτούς μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα τον τερματισμό του λογαριασμού σας, αναβολή λογαριασμού, ή μόνιμη απαγόρευση πρόσβασης στις συζητήσεις αυτές. Η διεύθυνση IP σας καταγράφεται με κάθε δημοσίευση που κάνετε σε αυτό το σύστημα συζητήσεων και είναι ανακτήσιμη από το προσωπικό των συζητήσεων αν χρειαστεί. Συμφωνείτε ότι έχουμε την δυνατότητα και το δικαίωμα να διαγράψουμε, τροποποιήσουμε ή να κλειδώσουμε οποιονδήποτε λογαριασμό ή μήνυμα οποιαδήποτε στιγμή που θα μας φανεί πρέπουσα. Επιπλέον συμφωνείτε ότι οποιαδήποτε πληροφορία που εισάγετε σε αυτό το σύστημα συζητήσεων αποθηκεύεται σε μία βάση δεδομένων και ότι αποθηκεύονται "cookies" στον υπολογιστή σας για να κρατηθούν οι πληροφορίες σύνδεσής σας.

Οποιαδήποτε πληροφορία που παρέχετε σε αυτές τις συζητήσεις δεν θα γνωστοποιηθεί σε κανένα τρίτο πρόσωπο χωρίς την πλήρη συγκατάθεσή σας, αν και το προσωπικό δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε απόπειρα hacking στην οποία τα δεδομένα σας εκτέθηκαν.

Συνεχίζοντας την διαδικασία εγγραφής συμφωνείτε με τους παραπάνω όρους και οποιουσδήποτε άλλους ορίσει ο Διαχειριστής.